Thursday, June 11, 2009

GARAM MASAKAN DAN MINUMAN

Cara Kegunaan

· Ambil sebiji dan amalkan waktu pagi (sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur

. Gunakan dalam Masakan seperti biasa


Kebaikan

-lebih mineral

-sumber semulajadi

-kristal paling seimbang

-tiada bahan pewarna

-tidak tercemar

-tidak di ubahsuai

Garam Bukit Masakan ini menyumbang pelbagai elemen kelumit untuk fungsi2 Biokimia tubuh & mengandungi kesemua 84 jenis galian & elemen2 yg di perlukan utk membantu anda mencapai tahap kesihatan optima..apabila di larutkan dlm air dgn peratusan yg sesuai..ia membantu mengawal tekanan darah

Garam yang digunakan dalam masakan kita sekarang adalah garam yang telah pun diproses menjadi natrium klorida sahaja.sebab itulah garam yang diproses sebegini akan mengakibatkan masalah darah tinggi jika diambil dengan berlebihan.Garam bukit tulen lebih tinggi nillai khasiatnya berbanding garam laut yang kita ambil seharian.Garam bukit tulen kini menjadi pilihan bagi kebanyakan pengamal perubatan mahupun orang perseorangan yang mementingkan aspek kesihatan dan kecantikan tubuh mereka mahupun keluarga masing-masing.



HARGA GARAM MAKAN:

350gm : RM4.00/pek

800gm : RM5.00/pek

1000gm : RM6.00/pek


HARGA GARAM MINUMAN

RM4


No comments:

Post a Comment